NOTÍCIES

Semillas Fitó presenta a Fruit Logistica 2022 diferents projectes que donen resposta a les necessitats dels consumidors

08/03/2022

La posada en escena de Semillas Fitó a la fira Fruit Logística 2022, celebrada a primers d’abril a Berlín, ha estat una declaració d’intencions per donar a conèixer al sector el pas endavant que ha fet l’empresa durant els darrers anys. Amb un estand de disseny creatiu i diferenciador s’ha volgut traslladar als milers de visitants l’aposta clara de la companyia per la innovació com a millor via per oferir solucions que responguin a les demandes dels productors, els consumidors i les cadenes de distribució.

Així, en un espai obert i en forma de cubs s’ha volgut reflectir com sota el paraigua de Semillas Fitó conviuen totes les propostes de la companyia: des de la millora i el desenvolupament de varietats per a les principals zones de producció, passant per les seves marques dirigides als consumidors i desenvolupades pel seu departament Foodture, fins a la seva aposta pel sabor a través del seu segell Flavourite i la creació de la seva marca Organic, per a la producció de llavor ecològica.

Semillas Fitó, que des de 2018 no havia estat present a la Fruit Logistica, ha sabut reflectir en la seva proposta els profunds canvis que ha experimentat l’empresa que, sota el nou eslògan «Veggies inspired by consumers» (Verdures inspirades pels consumidors), ha sabut entendre que la seva missió principal és treballar per donar resposta als reptes que plantegen els consumidors, cada vegada més exigents, i que traslladen a la cadena de distribució. Així s’entén l’aposta per desenvolupar un segell de qualitat que permeti diferenciar les varietats amb més sabor com Flavourite, o la creació de tota una gamma de llavors per al cultiu ecològic sota la marca Organic.

Una altra aposta de l’empresa per donar resposta als consumidors més exigents és el desenvolupament de marques diferenciades sota la seva divisió Foodture, que han tingut un gran protagonisme en aquesta edició de la Fruit Logistica: el tomàquet fondant Nippo, el carbassó Crü per menjar en cru, el premiat tomàquet Monterosa o el meló Waikiki han tingut el seu espai diferenciat a l’estand de Fitó.

I, per descomptat, també hi ha hagut espai per a les varietats tradicionals en les quals Semillas Fitó és líder en diversos segments del mercat, la qual cosa demostra que l’empresa dona respostes a tota la cadena. Els productors busquen qualitat, productivitat i postcollita, i Fitó dedica tot el seu esforç d’R+D+i per respondre a aquestes necessitats i oferir un catàleg de varietats adaptades a cada zona.

En definitiva, ha estat una Fruit Logistica molt interessant que, malgrat haver registrat menys públic que en altres edicions, ha resultat molt positiva per a Semillas Fitó per la qualitat de les visites professionals que han mantingut l’estand sempre ple amb reunions comercials durant tota la fira.

  • Compartir:

Últimes noticies

15/04/2024

Semillas Fitó presenta el seu nou posicionament global per a hortícoles, així com les varietats Foodture i per a gran consum a la Fruit Attraction 2023

16/02/2024

Semillas Fitó presenta el seu nou posicionament global per a hortícoles, així com les varietats Foodture i per a gran consum a la Fruit Attraction 2023

17/01/2024

Semillas Fitó acudeix a la Fruit Logistica per reforçar el seu posicionament de marca i presentar un ambiciós Pla de Sostenibilitat 2026

11/01/2024

Waikiki rep el premi Sabor de l’Any 2024 a Portugal

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com