NOTÍCIES

Semillas Fitó presenta a la FitoWeek 2022 el seu nou concepte de meló Little Planet, el cantaloup Marme i el segell Flavourite pels seus melons pell de gripau Arroyo i Montiel

11/07/2022

Semillas Fitó ha reunit els especialistes de meló i síndria els dies 6 i 7 de juliol a Lobosillo per mostrar el potencial productiu i de qualitat de la seva àmplia gamma de productes i presentar les noves varietats.

En la tercera edició de Fitoweek Murcia, Semillas Fitó ha comptat amb dos camps demostratius en els quals ha presentat a productors, comercialitzadores i cadenes de distribució nacionals i internacionals les principals varietats comercials i en desenvolupament en meló pell de gripau, groc, blanc, cantaloup, gàl·lia i Little Planet, la nova tipologia.

Novetats

Presentem el nou meló cantaloup Marme ideal per a sembres intermèdies, que destaca per tenir una planta molt rústica i de color molt fosc, característiques que li confereixen més duresa i resistència i una gran sanitat vegetal. El seu fruit és molt homogeni, i es caracteritza per un escripturat molt uniforme. Marme té una molt bona postcollita i un gran aguant, ja que pot romandre en camp set dies sense recol·lectar.

Destaca també la varietat de meló Little Planet, batejada com a iCE GREEN, un meló diferent no només pel seu aspecte i format, sinó també per la seva carn, que és verda, molt afruitada, aromàtica i extrasucosa. A més, posseeix un valor alt de graus Brix (> 16 graus).

En meló pell de gripau, les varietats Arroyo i Montiel compten amb el distintiu Flavourite. Per aconseguir-lo, han estat sotmeses a un estudi testat per un panell de tastadors experts que han dictaminat si la varietat és la preferida respecte a la resta d’ofertes del mercat: només aquelles varietats que aconsegueixen superar amb èxit l’estudi obtenen el distintiu FLAVOURITE.

Innovació i desenvolupament

Actualment les nostres línies de millora vegetal se centren en aconseguir noves varietats que comptin amb una alta resistència, major vigor i sanitat, alta producció i un excel·lent sabor, un element clau que cada vegada guanya més importància. Podem trobar totes aquestes característiques en la majoria de les varietats presentades.

  • Compartir:

Últimes noticies

06/02/2023

Presentem a la Fruit Logistica el nostre compromís de futur amb el lema “Millorar l’alimentació és als nostres gens”

17/10/2022

Semillas Fitó Hobby participa en la nova edició de la fira Iberflora

07/10/2022

Semillas Fitó presenta a Fruit Attraction les seves novetats inspirades en els consumidors

10/08/2022

Semillas Fitó manté la seva presència a Ferimel com a empresa referent en varietats de meló per a la Manxa

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com