NOTÍCIES

Semillas Fitó Hobby participa en la nova edició de la fira Iberflora

17/10/2022

Des de la unitat de Hobby presentem dues noves col·leccions a la fira de referència del sector garden

Iberflora es va celebrar la primera setmana d’octubre a València i, en aquesta ocasió, va coincidir també amb Eurobrico, la fira internacional del sector de bricolatge, que se celebra cada dos anys dins el mateix recinte. Més de 12.000 visitants van assistir a la fira per conèixer de primera mà algunes de les 386 empreses expositores presents al certamen, entre les quals hi havia Semillas Fitó Hobby.

Enguany vam voler reforçar la nostra presència a la fira i comunicar la nostra visió de ser els proveïdors de confiança i de referència per al mercat amateur, i per això vam ampliar la superfície del nostre estand fins als 32 m2. Aquest nou espai ens va permetre tenir una major visibilitat i notorietat, així com presentar dues novetats per a la propera campanya: el rellançament de la gamma híbrida de Fitó Hobby i la nostra nova col·lecció de brots i germinats amb accessoris sota la marca Eurogarden.

El rellançament de la nostra gamma de llavors híbrida, ara batejada com a Premium F1, té com a objectiu apropar la col·lecció als consumidors i desmentir les creences que existeixen al voltant de les llavors híbrides. En aquest sentit, a més d’un canvi de nom i de disseny, reforçarem la comunicació per tal d’educar els consumidors i mostrar-los els beneficis d’aquestes llavors.

Pel que fa a Eurogarden, incorporarem una nova col·lecció al catàleg que arriba no només amb 20 noves referències de llavors, sinó també amb dos accessoris de cultiu específics per a aquesta gamma.

Tots dos llançaments van generar molt d’interès tant entre els nostres distribuïdors com entre els centres de jardineria que ens van visitar, i esperem poder ampliar la nostra penetració en la propera campanya i continuar conreant interès per aquest hobby.

Si voleu més informació, podeu visitar la nostra web: fitohobby.com.

  • Compartir:

Últimes noticies

15/04/2024

Semillas Fitó presenta el seu nou posicionament global per a hortícoles, així com les varietats Foodture i per a gran consum a la Fruit Attraction 2023

16/02/2024

Semillas Fitó presenta el seu nou posicionament global per a hortícoles, així com les varietats Foodture i per a gran consum a la Fruit Attraction 2023

17/01/2024

Semillas Fitó acudeix a la Fruit Logistica per reforçar el seu posicionament de marca i presentar un ambiciós Pla de Sostenibilitat 2026

11/01/2024

Waikiki rep el premi Sabor de l’Any 2024 a Portugal

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com