Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. A l'continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra: Política de cookies Acceptar

NOTÍCIES

Pedagogia del tomàquet des de les llavors

16/07/2020

Editem el llibre Sapiens del tomàquet amb Ferran Adrià i elBullifoundation

Enguany celebrem 140 anys d'una trajectòria d'especialització en llavors hortícoles i ens comprometem amb la societat per fer pedagogia sobre el tomàquet, un fruit del qual hi ha una àmplia oferta en el lineal, però sovint es desconeixen tots els seus matisos i possibilitats.

Amb aquesta finalitat, ens hem unit a Ferran Adrià i elBullifoundation per crear el llibre Sapiens del tomàquet. Aquest llibre, que veurà la llum a l'octubre, formarà part de la 'Bullipèdia' de Ferran Adrià, la primera gran enciclopèdia sobre gastronomia, creativitat i innovació; i serà la mostra del coneixement agronòmic de Semillas Fitó unida a l'experiència gastronòmica d’elBullifoundation per explicar l'evolució del tomàquet.

El projecte pretén ser un pas més en el nostre camí cap a la contínua transformació de la indústria agroalimentària a través de les llavors i oferir nou coneixement de valor al conjunt de la societat.

Apostem per aquest producte icònic i un dels més utilitzats a la dieta mediterrània, del qual a Espanya es produeixen més de 5.000.000 de tonelades a l'any, i treballem més de 30 tipologies: de petit calibre, de diferents formes, mides i colors molt apreciades pels agricultors per respondre a les demandes de mercat, que vol varietats de molt gust i que siguin productives.

  • Compartir:

Últimes noticies

04/11/2020

Refermem el nostre lideratge a Almeria en meló groc, gàlia, cantaloup i síndria

02/11/2020

Participem a la Fruit Attraction LIVEConnect 2020

29/10/2020

Aconseguim la certificació ESTA

14/10/2020

#UnitsAlimentemAquestPaís

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com