Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. A l'continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra: Política de cookies Acceptar

NOTÍCIES

Signem un acord de col·laboració amb l'Associacio Espanyola de Camps de Golf (AECG)

16/07/2020

Aquesta setmana hem signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Espanyola de Camps de Golf.

Claudia Hernández, presidenta de l’Associació Espanyola de Camps de Golf, i Josep Cirera, director de Turfgrass de Semillas Fitó, han estat els encarregats de subscriure l’acord, de dos anys de durada, mitjançant el qual Semillas Fitó es converteix en una de les empreses de referència dins el seu ram per a l’AECG amb la intenció de contribuir a l’enfortiment del sector del golf a Espanya.

Josep Cirera ressalta: «La feina que fa l’associació en defensa d’un sector estratègic per a Espanya, com és el turisme en general, i el golf associat al turisme, i l’esport en particular ens sembla encomiable».

Claudia Hernández, per la seva banda, destaca que, «aquest acord posa en relleu el compromís de tots en la defensa dels interessos empresarials del golf espanyol, sobretot en aquests moments difícils. Fets com aquest demostren la cohesió i la col·laboració del sector, i estem convençuts que aquesta és l’única via per sortir d’aquesta crisi».

Des de Semillas Fitó esperem seguir aportant la nostra experiència i els nostres coneixements, assentats sobre aquest nou acord, i ajudar a construir camps de golf millors i sobretot més sostenibles.

 

  • Compartir:

Últimes noticies

04/11/2020

Refermem el nostre lideratge a Almeria en meló groc, gàlia, cantaloup i síndria

02/11/2020

Participem a la Fruit Attraction LIVEConnect 2020

29/10/2020

Aconseguim la certificació ESTA

14/10/2020

#UnitsAlimentemAquestPaís

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com