LES NOSTRES TECNOLOGIES

FITÓ ORGANIC


La nostra gamma de llavors per a la producció ecològica.

La gamma Fitó Organic persegueix una agricultura més sostenible i que, alhora, protegeixi el medi ambient. A més, amb aquesta nova línia, donem resposta a la creixent demanda dels consumidors i al seu interès per productes d'origen ecològic.

El fort creixement del mercat ecològic és una realitat que suposa ja unes vendes de 33.500 milions d'euros anuals a Europa (dades de 2016), amb una despesa per consumidor de més de 40 euros a l'any i un creixement exponencial, des de l'any 2000, de gairebé el 400% quant a vendes d'ecològic i prop del 200% quant a superfície de producció.

El consumidor, la distribució i els països en general demanen cada vegada més productes ecològics. La llavor és part important del procés i també pot ser produïda i certificada seguint els protocols ecològics.

Fitó Organic ofereix les millors varietats hortícoles certificades per a la producció ecològica.

Aquesta ha estat l'aposta de Semillas Fitó: produir llavors certificades com a ecològiques de les nostres varietats més destacades i reconegudes d'albergínia, tomàquet, cogombre, carbassó, meló o blat de moro dolç per tal de poder oferir un producte 100% ecològic des de la llavor que es planta, passant pel sistema de producció i fins a arribar al consumidor.

Les llavors de Fitó Organic provenen de collites de vegetals que han seguit un estricte cultiu ecològic/orgànic. El nostre procés d'obtenció de llavor ecològica compleix amb tots els requisits del reglament ecològic i, per tant, està certificat i identificat en els sobres amb el distintiu Fitó Organic i el logo de l'organisme certificador.

En aquest nou catàleg s'inclouen varietats reeixides de la companyia i que ja són al mercat des de fa anys, com el tomàquet Ateneo, les albergínies Amalia, Cristal i Nerea, les varietats de cogombre Encina, Mitre i Tejo, melons Robledo i Soleares, carbassons Brillante i Tiziano, a més del blat de moro dolç SF 1280.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com