NOTÍCIES

Arroyo i Montiel aconsegueixen el distintiu Flavourite

25/01/2022

Aquestes dues varietats de meló pell de gripau de Semillas Fitó han superat amb èxit els requisits per poder incorporar-se dins aquest exclusiu segell de qualitat

Semillas Fitó continua treballant en el desenvolupament de varietats de meló que aportin una qualitat i un sabor que marquin la diferència entre els consumidors, així com en la creació d’eines de treball per a les distribuïdores que els ajudin a diferenciar aquestes varietats als lineals. Així, l’any passat es va llançar Flavourite, un distintiu exclusiu de qualitat que ha desenvolupat Semillas Fitó per destacar l’excel·lència d’aquelles varietats que destaquen pel seu sabor i les seves qualitats organolèptiques.

Fins ara el segell Flavourite només s’havia atorgat a algunes varietats de cirerol, com Mulan i Solemio, que són un referent dins el seu segment del mercat. Però enguany també les varietats de meló pell de gripau Arroyo i Montiel han aconseguit entrar al club Flavourite, que les distingeix pel seu excepcional sabor i qualitat.

Arroyo i Montiel són dues varietats desenvolupades a la Regió de Múrcia i La Manxa, que des del principi de la seva vida comercial han destacat per un excel·lent sabor i una qualitat gustativa que fan repetir-ne el consum. Però, per tal d’aconseguir el segell Flavourite, han hagut de passar tota una sèrie de proves en centres tecnològics de referència externs a Semillas Fitó, on s’han dut a terme anàlisis sensorials amb equips de tastadors entrenats i anàlisis de biocompostos que comparen tant varietats de Fitó com altres varietats de referència del mercat.

Finalment, Arroyo i Montiel han aconseguit superar amb èxit totes aquestes proves i podran gaudir del distintiu Flavourite (Consumers Nº 1 Taste). I és que tant Arroyo com Montiel es diferencien d’altres varietats no només pels seus elevats graus Brix, sinó també pel seu sabor, la seva aroma i la seva textura, que els converteixen en el melons ideals per als consumidors, que els busquen després d’haver-los tastat per primer cop.

Arroyo és una varietat de meló pell de gripau per a sembres d’abril que s’adapta al cultiu a l’aire lliure, des de en zones d’Andalusia com ara Còrdova i Sevilla, passant per les regions de Múrcia i Castella-La Manxa, fins a Portugal. Gràcies al seu ampli paquet de resistències és una varietat molt apreciada pels agricultors i presenta una molt bona conformació de fruit i un escripturat intens. També resulta molt atractiu al lineal per la baixa oxidació que pateix la seva pell, i destaca per una excel·lent vida útil comercial.

Montiel es recomana per a sembres de maig a Múrcia, mentre que a La Manxa i Portugal es recomana per a sembres de maig i juny. Ofereix una bona producció i qualitat de fruit, però en una mida continguda, apropiada per a la confecció en caixes.

 

  • Compartir:

Últimes noticies

06/02/2023

Presentem a la Fruit Logistica el nostre compromís de futur amb el lema “Millorar l’alimentació és als nostres gens”

17/10/2022

Semillas Fitó Hobby participa en la nova edició de la fira Iberflora

07/10/2022

Semillas Fitó presenta a Fruit Attraction les seves novetats inspirades en els consumidors

10/08/2022

Semillas Fitó manté la seva presència a Ferimel com a empresa referent en varietats de meló per a la Manxa

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta la nostra xarxa comercial arreu del món

Oficina Central

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com